Zomerfeest 6 juli 2019

Het zomerfeest was een succes.

De kinderen hebben zich kunnen vermaken met verscheidene attracties. Varen in de singel, met een visnet in de singel beestjes vangen, over de singel gaan met twee touwen. De scouting heeft ook gezorgd dat kinderen aan broekspijpen konden hangen en marsmallows roosteren. Je kon worden geschminkt en nog veel meer.

Voor de buurt waren er stands. Een stand van de firma van Dijk uit Maasland. Hier was voorlichting over oplossingen voor het ophogen. De Woonwijzerwinkel verteld het een en ander over energiebesparing en oplossingen om minder energie te gebruiken.

Er was een Duurzaamheidsmarkt. Die besteedde aandacht aan de energietransitie: energiek Op Dreef, Ophoging: de grond verzakt, Onderhoud groen: Groen verrijkt.

Twee wethouders Bart de Leede (portefeuille o.a. Openbare Ruimte en groen, klimaatadaptatie) en Sebastiaan Nieuwland (portefeuille o.a. duurzaamheid en energietransitie) hebben een bezoek gebracht aan het buurtevenement.

Dit bericht is geplaatst in evenementen. Bookmark de permalink.